Brugt kompressor til salg og leje

Er du på udkig efter en brugt kompressor? Hos FH Trykluft ApS udlejer og sælger vi brugte Atlas Copco-kompressorer til industrien i hele Danmark. Vi har et omfattende udvalg, og du kan få et overblik over vores brugte kompressorer i oversigten længere nede på siden.

Udlejning af kompressoranlæg til industrien

Vi har specialiseret os i kompressorer udlejning, men du er naturligvis også velkommen til at købe, hvis du foretrækker det. Vi forhandler både skrue- og stempelkompressorer, og vi har mange store industrikunder, som gør brug af vores service.

Vi hjælper gerne ved både store og små opgaver, og vi er altid klar til at håndtere opgaver for nye og eksisterende kunder. Vi tilbyder både salg og leje af kompressorer, og vi tilbyder også reparation og renovering af kompressoranlæg. Vores service er naturligvis landsdækkende.

Vi har stor erfaring med stempel- og skruekompressorer, og det er din garanti for, at dit kompressoranlæg vil gøre dig i stand til at løse dine opgaver på bedste vis.

​​Se listen over kompressorer her​

Få et uforpligtende tilbud på en brugt kompressor

Lej eller køb en brugt kompressor hos os allerede i dag. Du kan også starte med at få flere oplysninger, og vi står altid til rådighed med vejledning om brugte kompressorer.

Klik 87 85 00 36 for at få en snak med det samme, eller du kan skrive til os på e-mail mail@fh-trykluft.dk. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en brugt kompressor.

Kontakt her

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores produkter eller andre af vores ydelser, så stil dem i formularen herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Timepriser pr. 01.01.2024

​Normaltimer: kr. 575,00

​Overtid: kr. 795,00

Kørsel i servicevogn pr. km: kr. 5,00

Kontakt

FH-Trykluft ApS​

CVR: 28660235

Hovgårdvej 2, 8543 Hornslet

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 87 85 00 36

E-mail: mail@fh-trykluft.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

87 85 00 36

Copyright © 2021 FH-Trykluft ApS. Alle rettigheder forbeholdes.